Gift Card

Fra kr 300

Gavekort er en hyggelig overraskelse å få, og er en veldig praktisk gave. Gavekortet kan brukes når som helst på alle produktene i nettbutikken, også som delbetaling.

 

Dette gavekortet blir sendt som e-post direkte til den du oppgir som mottaker, eller til deg selv. (For eksempel om du vil skrive det ut eller sende det videre på e-post til noen andre senere.)
Om du velger å oppgi mottakers e-postadresse vil denne motta gavekortet så snart du har kjøpt kortet. Mottaker kan velge å kopiere koden som vises på kortet og lime den inn ved betaling i nettbutikken, som en vanlig «rabattkode».
Eller mottaker kan opprette konto på kernwood.no med den samme e-postadressen kortet ble mottatt på. Da vil kortet automatisk være tilgjengelig i brukerkontoen/»Min konto» – med oversikt over hvor mye (verdi) som er igjen på kortet, når det evnt. ble brukt, hva det ble brukt til osv. (MERK: Når du velger hvilket bilde du vil bruke til gavekortet, vil dette bildet bli brukt på det ferdige gavekortet. Om du ser feil bilde (produktbilde) når du mottar e-poster om bestillingen osv. – fortvil ikke, dette er bare et eksempelbilde som blir brukt av nettbutikk-systemet.

Eksempel på gavekort sendt på e-post.

1: Choose your image

2: Amount

3: Delivery info

informasjon om mottaker
If empty, will be sent to your email address
Din informasjon