Papirholder snømann

kr 3,249

Toalettpapirholder for deg som ikke tar livet så alt for seriøst. Har du barn i huset vil nok også de like å ha en blid snømann på badet! Du kan oppbevare toalettpapir (eller andre ting, håndklær, kluter osv.) i den, og den har plass til en rull på toppen – denne utgjør hatten til snømannen. (Her kan du også, i stedet for papirrullen, legge fra deg andre saker om du skulle ha behov for det.) Hele ansiktet til snømannen kan du vippe ned som en skapdør. Da får du tilgang til papirrullen som mates ut av munnen. Denne byttes superenkelt. For deg som har fliser på veggene og ikke liker å lage huller i dem: Snømannen har braketter som kan tilpasses huller du allerede har i veggen, for eksempel hullene fra toalettpapir-holderen du bruker til daglig. Den har to braketter slik at du kan bruke for eksempel 4 skruer. Det holder lenge med 2, men du har altså muligheten om du vil være helt sikker.

Ferdig montert.

Festes på vegg med mefølgende skruer. Snømannen er laget slik at du kan benytte skruehullene til papirholderen du allerede har på veggen.

Høyde:
60cm
Bredde:
39cm
Dybde:
14cm

Siden alle produkter fra Designtre lages for hånd lages de for tiden på bestilling. Du vil bli holdt informert underveis slik at du vet når du kan forvente å motta varen. For øyeblikket er selve produksjonstiden 1-2 uker.